Εικόνα για την κατηγορία Η 3Κ Investment Partners απέσπασε το 2ο βραβείο καλύτερης εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων 2020 στον ετήσιο θεσμό "Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ"

Η 3Κ Investment Partners απέσπασε το 2ο βραβείο καλύτερης εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων 2020 στον ετήσιο θεσμό "Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ"

Για μία ακόμα χρονιά η 3Κ Investment Partners τιμήθηκε με το 2ο βραβείο καλύτερης εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων 2020 μέσω του ετήσιου θεσμού «Χρήμα Επιχειρηματικά Βραβεία»

Κριτήριο αξιολόγησης αποτελούν οι επιδόσεις σε ό,τι αφορά τα υπό διαχείριση κεφαλαία και οι αποδόσεις των επιμέρους αμοιβαίων κεφαλαίων που διαχειρίζεται η κάθε εταιρία.

Στην αξιολόγηση συμμετείχε το ευρύ επενδυτικό κοινό, οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week καθώς και οι τακτικοί επισκέπτες του οικονομικού και επιχειρηματικού portal banks.com.gr, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συμμετοχή του κοινού αλλά και των ειδικών της αγοράς.

 

 

Επίσης, οι διοργανωτές απένειμαν την τιμητική διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών» στον κο Τάκη Κανελλόπουλο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της “3K Επενδυτική Εταιρεία”, της αποκλειστικής μετόχου της 3K Investment Partners.

Ο κύριος Κανελλόπουλος, σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της απονομής ευχαρίστησε τους διοργανωτές και στο κοινό που τον τίμησε με την διάκριση αυτή «Πιστεύω ακράδαντα στον θεσμό του χρηματιστηρίου τόσο για την ανάπτυξη της οικονομίας όσο και για την βελτίωση της περιουσιακής κατάστασης των ανθρώπων. Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και των εταιριών είναι πολύ καλύτερες πλέον. Πραγματικά με τιμά πάρα πολύ η διάκριση αυτή και ευχαριστώ  πολύ εσάς και τους αναγνώστες σας και θα προσπαθώ να συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου όπως πιστεύω πώς είναι πιο σωστά», είπε μεταξύ άλλων.

Η Απονομή των Βραβείων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 28 Ιανουαρίου 2021 επιτρέποντας σε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.