Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Η 3Κ Investment Partners μεταξύ των τριών καλύτερων Εταιρειών Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων για το έτος 2017

Η Μαριάννα Αυθίνου, Portfolio Manager στην 3K Investment Parnters, παραλαμβάνει το 3ο βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων 2017

Η 3K Investment Partners απέσπασε το 3ο Επιχειρηματικό Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων για το έτος 2017 κατά την απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018.

Η βράβευση έγινε παρουσία θεσμικών εκπροσώπων, στελεχών επιχειρήσεων και φορέων της αγοράς.

Τα βραβεία, που αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική αγορά, διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA Α.Ε και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η διάκριση της 3K Investment Partners αναδείχθηκε μέσω ψηφοφορίας των αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

Κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό γενικότερα.

Η βράβευση αυτή της 3K Investment Partners, που έρχεται σε συνέχεια άλλων διακρίσεων, αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι η πειθαρχημένη και βασισμένη σε αρχές διαχείριση της 3K Investment Partners αποδίδει καρπούς και χαίρει εκτίμησης από το επενδυτικό κοινό.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο