Εικόνα για την κατηγορία Η NN Investment Partners γίνεται Goldman Sachs Asset Management

Η NN Investment Partners γίνεται Goldman Sachs Asset Management

Σε συνέχεια ανακοινώσης της 11ης  Απριλίου 2022 σχετικά με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της NN Investment Partners (NN IP) από την Goldman Sachs, ενημερώσουμε ότι η ενοποίηση των δύο οργανισμών προχωρά απρόσκοπτα. Ένα σημαντικό βήμα σε αυτή τη διαδικασία είναι η μετονομασία της NN Investment Partners σε  Goldman Sachs Asset Management. Αυτό θα γίνει με σταδιακό τρόπο και περιλαμβάνει την αλλαγή της επωνυμίας της NN Investment Partners, τη μετονομασία των προϊόντων και των νομικών της προσώπων σε Goldman Sachs.

Η επωνυμία της NN Investment Partners θα αλλάξει

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, θα αλλάξει σταδιακά η επωνυμία και τα σήματα  της NN Investment Partners ώστε να αντικατοπτρίζουν την επωνυμία Goldman Sachs Asset Management. Αυτές οι αλλαγές θα αντικατοπτρίζονται στα ψηφιακά κανάλια της NN Investment Partners, όπως ο ιστότοπος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας.

Μετονομασία των αμοιβαίων κεφαλαίων της NN Investment Partners

Στο πλαίσιο της ενοποίησης, θα μετονομαστούν οι ΟΣΕΚΑ (αμοιβαία κεφάλαια) που έχουν το πρόθεμα «NN» ή «NN IP» στο όνομά τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό σημαίνει αντικατάσταση του "NN (L)" ή του "NN" με το "Goldman Sachs". Η μετονομασία των περισσότερων αμοιβαίων κεφαλαίων θα τεθεί σε ισχύ από τις 6 Μαρτίου 2023. Στο παράρτημα παρατίθεται ένα πλήρης κατάλογος των μελλοντικών ονομάτων των αμοιβαίων κεφαλαίων της NN Investment Partners.

Η διαδικασία μετονομασίας δεν θα έχει καμία επίδραση στο εύρος των προϊόντων, στην επενδυτική τους διαδικασία ή στις επενδυτικές πολιτικές των αμοιβαίων κεφαλαίων.. Από το Μάρτιο και μετά, η επικοινωνία, και τα έγγραφα που αφορούν τα αμοιβαία κεφάλαια της NN Investment Partners θα χρησιμοποιούν το όνομα Goldman Sachs.

Η μετονομασία των αμοιβαίων κεφαλαίων της NN Investment Partners δεν επιφέρει αλλαγές στις επενδύσεις των κατόχων μεριδίων στα αμοιβαία της κεφάλαια. Επιπλέον, η ενοποίηση των εταιρειών ενδυναμώνει το εύρος των επενδυτικών επιλογών και ενισχύει τους πόρους που απασχολούνται στην αποδοτική διαχείριση των διαφόρων επενδυτικών στρατηγικών.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες ανατρέξτε στις σχετικές ανακοινώσεις:

Ανακοίνωση NN (L) 16.12.2022

Ανακοίνωση NN (L) Patrimonial 16.12.2022