Πώς να επενδύσετε σε Aμοιβαία Kεφάλαια που διαχειρίζεται η 3K Investment Partners και στις Α.Ε.Ε.Μ.Κ. Goldman Sachs Asset Management

Η επένδυση στα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται η η 3K Investment Partners  αλλά και των  Α.Ε.Ε.Μ.Κ. που αντιπροσωπεύει  είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί με διάφορους τρόπους: 

• Διαδικτυακά στην πλατφόρμα e-Funds  αξιοποιώντας τα άμεσα πλεονεκτήματα της
   ○ Αποκτήστε πρόσβαση σε πλήθος αγορών μέσα από μία ευρεία γκάμα αμοιβαίων κεφαλαίων και ΟΣΕΚΑ
   ○ Δημιουργήστε και διαμορφώστε τα χαρτοφυλάκιά σας άμεσα και εύκολα
   ○ Ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για την πορεία της επένδυσής σας

• Μέσω προσωπικής επαφής με στελέχη της 3K Investment Partners καλώντας στο 210 7419890 ή στέλνοντας email στο info@3kip.gr 

• Μέσω των πιστοποιημένων για την πώληση αμοιβαίων κεφαλαίων ασφαλιστικών συμβούλων της ΝΝ Ελληνική Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής ( στο εξής ΝΝ Hellas) ή των λοιπών δικτύων διάθεσης της 3K Investment Partners Μονοπρόσωπης Α.Ε.Δ.Α.Κ.


   ○ Η εξυπηρέτηση μεριδιούχων, οι οποίοι αποκτούν μερίδια μέσω του δικτύου πιστοποιημένων ασφαλιστικών συμβούλων της NN Hellas. γίνεται από την NN Hellas.. Για το σκοπό αυτό λειτουργεί στο τμήμα Customer Contact Center της NN Hellas στο τηλέφωνο 801100200300 και υπηρεσία αυτοπρόσωπης εξυπηρέτησης πελατών, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε αμοιβαία κεφάλαια 3K ή Α.Ε.Ε.Μ.Κ. NN Λουξεμβούργου ή επιθυμούν να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με το χαρτοφυλάκιό τους.