Εικόνα για την κατηγορία Η 3Κ Investment Partners απέσπασε το 2ο βραβείο καλύτερης εταιρίας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων 2021 στον ετήσιο θεσμό "Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ"

Η 3Κ Investment Partners απέσπασε το 2ο βραβείο καλύτερης εταιρίας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων 2021 στον ετήσιο θεσμό "Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ"

Για μία ακόμα χρονιά η 3Κ Investment Partners τιμήθηκε με το 2ο βραβείο καλύτερης εταιρίας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων 2021 μέσω του ετήσιου θεσμού «Χρήμα Επιχειρηματικά Βραβεία».

Κριτήρια αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.

Στην αξιολόγηση συμμετέχει το ευρύ επενδυτικό κοινό, οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week καθώς και οι τακτικοί επισκέπτες του οικονομικού και επιχειρηματικού portal banks.com.gr. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συμμετοχή του κοινού αλλά και των ειδικών της αγοράς.

Πρόκειται για ένα σύνολο 10.000 πλέον αναγνωστών, που κατά κανόνα είτε είναι επενδυτές του χρηματιστηρίου είτε δραστηριοποιούνται σε συναφείς χώρους (επαγγελματίες του ευρύτερου χρηματοοικονομικού κλάδου, στελέχη εισηγμένων στο Χ.Α. εταιριών, σύμβουλοι επιχειρήσεων, κ.ά.).

Η Απονομή των Βραβείων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 11 Φεβρουαρίου 2022.